Lekker Praktisch, een full-service communicatiebureau in Gelderland, Epe
Werven en behouden van klanten.
Zonder communicatie niet mogelijk!

Wilt u weten wat Lekker Praktisch voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

COMMUNICATIE

U wilt met uw bedrijf zoveel mogelijk klanten bedienen. Belangrijk is dan dat uw doelgroep op de hoogte is van het bestaan van uw bedrijf. Zonder
communicatie weten zij dit niet. Met de juiste mix van communicatiemiddelen en de juiste boodschap bereikt u uw doelgroep. Ook voor het behouden van uw klanten is communicatie onmisbaar.

Lekker Praktisch heeft de kennis in huis om de communicatie voor uw bedrijf uit te voeren. Op basis van jarenlange ervaring weten wij wat ervoor nodig is
om uw doelgroep met de juiste boodschap en het juiste communicatiemiddel te bereiken en uw klanten te behouden. U kunt ons inzetten vanaf de ontwikkeling van een communicatieplan tot en
met de uitvoering van uw gehele communicatie. De keuze is aan u. Lekker Praktisch!

ADVERTENTIES

Bij advertenties gaat het om de kunst van het verleiden. In een paar seconden vangt de advertentie de aandacht van de lezer. Tekst en beeld moeten perfect op elkaar afgestemd zijn en de juiste doelgroep weten aan te spreken. Een goede advertentie zorgt ervoor dat bij de lezer het water in de mond loopt bij het zien van uw product of dienst.

Lekker Praktisch beschikt over een eigen studio waar wij alle advertenties geheel op maat voor u maken. Of het nu gaat om kleine advertenties in het lokale huis-aan-huisblad, paginagrote advertenties in landelijke dagbladen of online advertising, bij ons bent u aan het juiste adres.

SOCIAL MEDIA

Social Media is niet meer weg te denken uit de juiste communicatiemiddelenmix. Het is eenzeer krachtig en effectief medium. Uw doelgroep is dagelijks hier te vinden en te bereiken! Ook het vertrouwen van uw doelgroep in uw bedrijf neemt toe als u actief bent op Social Media.

Het lijkt gemakkelijk om zo nu en dan een berichtje te plaatsen, maar wist u dat verkeerde inzet van Social Media juist schade aan uw bedrijf kan veroorzaken? Het is daarom belangrijk uw Social Media goed en doordacht te onderhouden. Om alles uit Social Media te halen kost tijd, kennis en ervaring. Tijd die u
waarschijnlijk liever anders besteedt en kennis en ervaring die misschien niet binnen uw bedrijf aanwezig is.

Lekker Praktisch heeft ruime ervaring in het beheren van Social Media van derden. Wij zijn dagelijks bezig met het adviseren, plaatsen, Adverteren, communiceren en nog veel meer. Wij nemen u graag dit werk uit handen en benutten alle kansen die er voorbijkomen.

NARROWCASTING

Narrowcasting of Digital Signage Displays hebben hun waarde inmiddels ruimschoots bewezen. Een baby kijkt eerder naar een beeldscherm met bewegend beeld dan naar zijn moeder. De aantrekkingskracht is enorm!

Lekker Praktisch biedt u diverse mogelijkheden via een
narrowcasting systeem. Ons narrowcasting systeem is hét systeem dat uw boodschap aan uw doelgroep communiceert, daar waar ze er echt aandacht voor heeft. Dit systeem is geschikt voor zowel stand-alone installatie als voor installatie op meerdere locaties en vestigingen.

Met narrowcasting zendt u uw eigen programma uit en bepaalt u wat de bezoekers zien. Een aanbieding, een actie, een nieuw product of gewoon een mededeling? Met narrowcasting communiceert u het!

FILM & VIDEO

Een goede bedrijfsfilm is kort, maar krachtig en geeft de kern (en het gevoel) van uw bedrijf weer. Dit communicatiemiddel is zeer geschikt als sales-presentatie bij de klant, als inspiratiebron op een beurs, om uit te delen aan relaties en op uw website te plaatsen. En natuurlijk is het uitermate geschikt om uw bedrijfsfilm te tonen in uw eigen zaak, kantoor of presentatieruimte!

Youtube
Uw bedrijfsfilm kunt u ook tonen aan de buitenwereld via uw eigen Youtube-kanaal. Zo wordt uw bedrijfsfilm nog beter gevonden op internet en heeft de bedrijfsfilm nog meer effect. Lekker Praktisch maakt, indien gewenst, uw Youtube-kanaal aan met de juiste instellingen en zoekwoorden.

Lekker Praktisch stelt uw bedrijfsfilm geheel naar uw wens samen. Op die manier is uw bedrijfsfilm het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf.

Lekker Praktisch, voor al uw (web)teksten, copywriting en eindredactie

TEKST EN EINDREDACTIE

Lekker Praktisch heeft specialisten in huis die voor u zowel informatieve, commerciële en verleidende teksten kan creëren.

Er wordt een basistekst geschreven en vervolgens aangepast per communicatiemiddel. Voor websites en online media wordt de tekst zo geschreven dat ze goed vindbaar zijn in de zoekmachines.

Om hoog te kunnen blijven scoren in de zoekmachines is het van belang dat u regelmatig uw website voorziet van nieuwe content. Lekker Praktisch kan het beheer van de website voor u verzorgen en snel en doordacht redactie, nieuws en blogs plaatsen.

Bekijken
Aanmelden
Contact Lekker Praktisch
Benieuwd naar wat wij voor uw
bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact
met ons op.
Contact