Lekker Praktisch, uw full-service marketingbureau in Gelderland, Epe
Wij helpen u uw doelstellingen te behalen!
CONTACT

MARKETING

De essentie van marketing (letterlijk Market Getting) is om de behoefte van de consument in kaart te brengen en daar vervolgens op in te springen. Met de juiste marketing bereiken we de doelgroep en verhogen we uiteindelijk de omzet of verlagen we de kosten per verkocht product.

Dit kan zowel via online als offline marketing. Bij online marketing denkt u aan websites, Social Media, adverteren, winacties op social media platformen en e-mail nieuwsbrieven.

Offline marketing omvat onder andere huis-aan-huisbladen, flyers, brochures en zelfs speciale themadagen bij uw bedrijf.

MARKETINGPLAN

De basis voor al uw marketing- en communicatieactiviteiten is een marketing- en communicatieplan. Zo krijgt u een perfect beeld van uw markt, uw eigen bedrijf en u weet waarom, wanneer, hoe en wat u gaat communiceren naar uw klanten.

Hogere resultaten in de zoekmachines met Lekker Praktisch

ZOEKMACHINEMARKETING (SEO)

Zoekmachinemarketing bestaat uit zowel een betaalde als een organische (niet betaalde) kant. Deze onderdelen  van zoekmachinemarketing kunnen zowel afzonderlijk als tegelijkertijd worden ingezet. Het beïnvloeden van de posities en algehele vindbaarheid in de organische kant van zoekmachines noemen we zoekmachine-optimalisatie (SEO). 


Meer dan 80% van de internetgebruikers gebruikt een zoekmachine als eerste informatiekanaal om te vinden wat zij zoeken. Zelfs bijna 50% van de internetgebruikers zoekt in zoekmachines naar bedrijven waarmee ze al bekend zijn. Dit benadrukt het belang van een goede vindbaarheid van uw website en webshop. Zoekmachinemarketing biedt u de mogelijkheid om u specifiek te richten op uw doelgroep en de fase waarin zij zich bevinden. Op die wijze kunt u vindbaar zijn tijdens de oriëntatie- en beslissingsfase. Recent onderzoek heeft tevens aangetoond dat een goede vindbaarheid veel invloed heeft op uw naamsbekendheid. Door zoekmachinemarketing in te zetten, ontstaat voor u een gerichter en groter bereik.

Uw zoekmachine marketing kunt u met een gerust hart aan Lekker Praktisch overlaten. Wij zorgen er voor dat uw website goed vindbaar is in de zoekmachines. Dit doen wij door uw website aan alle SEO-richtlijnen te laten voldoen, waaronder het instellen van de juiste keywords en het schrijven en plaatsen van de juiste content en voortdurend te meten en bij te sturen.

ZOEKMACHINE ADVERTEREN (SEA)

SEA is het betaalde onderdeel van zoekmachinemarketing,  adverteren binnen de zoekmachines. Door middel van tekst- en beeldadvertenties bereikt u uw doelgroep.

Uw advertenties worden met SEA alleen getoond wanneer bepaalde, geselecteerde zoektermen worden gebruikt in Google.Ook de locatie waar de persoon zich bevindt kan zelfs ingesteld worden. Daarom is de relevantie van uw advertentie voor de personen die uw advertentie zien vele malen hoger dan wanneer u adverteert in offline media.

Meer leads met Lekker Praktisch

LEADGENERATIE

Heeft u een nieuwe of geoptimaliseerde SEO website of webshop, maar blijven de afspraken of sales achter op doelstelling?

Lekker Praktisch bekijkt graag de webstatistieken om te analyseren waar vandaan men binnenkomt, welke pagina zij als eerste zien, op welke pagina’s zij de site verlaten en welk pad zij hebben genomen. Door al deze informatie te analyseren kunnen wij voor u een plan van aanpak maken om het aantal leads of sales te verhogen en via welk kanaal.

Effectieve emailcampagnes met Lekker Praktisch

E-MAIL MARKETING

Door de enorme toename van online communicatie-mogelijkheden wordt e-mail steeds vaker vergeten. Erg jammer, omdat e-mail nog steeds één van de meest gebruikte online communicatievormen is.

Betrokkenheid creëren, verkopen realiseren of informeren; e-mail marketing is breed en flexibel inzetbaar. 
Met de juiste contactstrategie en de juiste invulling, levert het versturen van mailings zeer goede resultaten.


Lekker Praktisch werkt met een email marketing software die perfect aansluit op uw bestaande crm-systeem. Naast een weloverwogen database-opbouw, de juiste strategie en prachtige creaties zijn wij in staat om ook uw offline direct mail te versterken. Onze aanpak van email marketing leidt zeker tot succes, zowel online als offline.


SOCIAL MEDIA

Social Media is niet meer weg te denken uit de juiste communicatiemiddelenmix. Het is een zeer krachtig en effectief medium. Uw doelgroep is dagelijks hier te vinden en te bereiken! Ook het vertrouwen van uw doelgroep in uw bedrijf neemt toe als u actief bent op Social Media.

Het lijkt gemakkelijk om zo nu en dan een berichtje te plaatsen, maar wist u dat verkeerde inzet van Social Media juist schade aan uw bedrijf kan veroorzaken? Het is daarom belangrijk uw Social Media goed en doordacht te onderhouden. Om alles  uit Social Media te halen kost tijd, kennis en ervaring.  Tijd die u waarschijnlijk liever anders besteedt en kennis en ervaring die misschien niet binnen uw bedrijf aanwezig is.

Contact Lekker Praktisch
Benieuwd naar wat wij voor uw
bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact
met ons op.
Contact